Ben 10 en andere karakters in Dubai

Cartoon Network Enterprises EMEA (CNE EMEA), een divisie van Turner Broadcasting, heeft een overeenkomst getekend met Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group voor de lancering van een unieke Cartoon Network Zone in IMG Worlds of Adventure, Dubai’s eerste mega gethematiseerde entertainment bestemming. Het project met een afmeting van 140.000m² wordt ‘s werelds grootste overdekte entertainmentbestemming, volledig temperatuur gereguleerd, met een dagelijkse bezoekerscapaciteit van meer dan 20.000 gasten.

20140717-Marvelpark180Het concept van het park baseert zich op populaire personages uit bekroonde Cartoon Network shows, waaronder Ben 10, Tijd voor Avontuur, De Wonderlijke Wereld van Gumball en Turner Broadcasting’s eigen LazyTown. Behalve spannende attracties, met de allereerste Ben 10 5D bioscoop, en entertainment, zal er ook een uitgebreid aanbod zijn aan restaurants en winkels, waaronder 's werelds grootste Ben 10 winkel. Dit biedt licentienemers de mogelijkheid om hun producten aan te bieden in een unieke retail omgeving.

Giorgio Stock, president van Turner Broadcasting EMEA, zegt: “De miljoeneninvestering van The Ilyas & Mustafa Galadari Group in deze baanbrekende bestemming is een duidelijk bewijs van het vertrouwen in de aantrekkingskracht en de levensduur van de Cartoon Network merken over de hele wereld. Het ontwikkelen van een interactieve en meeslepende ervaring biedt niet alleen kinderen, maar hun hele familie nieuwe en spannende manieren om bezig te zijn met de shows en karakters en onvergetelijke herinneringen te creëren. Deze live entertainment ervaring, in combinatie met ons aantrekkelijke tv-aanbod, groeiende media–ervaringen en onze licentieproducten vormen het ideale platform om de aantrekkingskracht van onze merken te laten groeien en in stand te houden.”

“IMG Worlds of Adventure is de entertainment bestemming waar Dubai op heeft gewacht”, aldus Mr. Ilyas Galadari en Mr. Mustafa Galadari, Executive medevoorzitters van de Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group. “Het is de eerste vrijetijdsbestemming in de wereld waar wereldwijde merken samen komen met onze eigen originele concepten. We verwachten dat het respectabele merkenaanbod in IMG World of Adventure de positie van Dubai als een internationale bestemming voor entertainment en plezier versterkt.”

20140717-Marvelpark640