Paramount Park Murcia onthult themazones

Details Star Trek gedeelte onthuld

Dat er een nieuw pretpark komt in het Spaanse Murcia, is voor de vele pretparkliefhebbers alvast geen geheim meer. Ondertussen raken ook de eerste details bekend van het nieuwe Paramount Park Murcia.

2014-02-26-ParamountStarTrek180Het themapark dat gebaseerd is op films van de bekende Amerikaanse Paramount studios, zal met verschillende fascinerende gebieden de bezoeker proberen te lokken. Zo zouden er themazones komen rond Grease, Rango, Mission Impossible en de absolute mafia-klassieker The Godfather. Er komt ook een futuristisch gedeelte rond de immens populaire (film)reeks Star Trek.
Centraal in de wereld van Star Trek komt Plaza. Het futuristisch ogend plein zal toegang bieden tot een soort recruteringscentrum voor de Starfleet, een 3D simulator attractie. Spannender wordt de lanceerachtbaan Warp Speed Coaster, met een ondergrondse sectie en verschillende inversies…

Behalve Star Trek komt er ook een zogenaamde Adventure City zone met attracties rond films zoals Grease (botsauto’s), The Godfather (Osteria Corleone restaurant) en een Mission Impossible 3D belevingsattractie.

Rango's West staat dan weer volledig in het teken van de animatiefilm Rango. Er zal ook een soort Sprookjesbos komen met onder Tim Burton's Sleepy Hollow, evenals een deel in teken van de Spiderwick Chronicles.
Shows en musicals zullen worden opgevoerd in een groots auditorium, Paramount Live.

2014-02-26-ParamountStarTrek420

Paramount Park Murcia zou eind 2015 volledig klaar moeten zijn voor de opening. Het park situeert zich aan de Middellandse Zee nabij Alhama de Murcia.