Ocean Park plant een resort

Nieuwe attracties en hotel gepland

Ocean Park, het toch wel bekende pretpark-dierenpark uit Hong Kong, heeft de ambitie om het park te vergroten tot een heus resort, met als doel om eind 2016 een volledig nieuw hotel te openen.

2013-01-OceanParkHotel180Dr. Allan Zeman, CEO van Ocean Park, heeft alvast de ambitie uitgesproken om Ocean Park te transformeren in een internationaal resort, met een zeer goede reputatie, om op die manier mensen van over de ganse wereld te lokken naar het unieke park. Het geplande hotel, Ocean Hotel, zal 495 kamers tellen, en vlakbij de hoofdingang gelegen zijn.
The themapark kent al enkele succesvolle jaren, maar voelt toch de enorme concurrentie van Disneyland Hong Kong. Aan de andere kant trekt dat park ook enorm veel internationale bezoekers aan, en daarvan wil Ocean Park uiteraard ook profiteren.

Om dat extra potentieel uit te buiten plant het park de toevoeging van enkele attracties. Zo komen er in 2014 alvast enkele interessante dierenverblijven bij. In het derde kwartaal wordt een groots haaiencomplex geopend, waar vroeger Atoll Reef was. Een beetje later komt dan het langverwachte koala-verblijf.
Daarnaast zal er ook nog een waterpark worden geopend, op de locatie van het nu afgesloten gebied Tai Shue Wan.
   

2013-01-OceanParkHotel420