Toverdeal

Bezoek Toverland en Center Parks

Tijdens de wintermaanden kunnen de pretparkliefhebbers nog steeds terecht in Toverland, vooral dan de jongste bezoekers. Het Land van Toos is immers open.

2013-01-ToverlandDeal180Terwijl men zeer hard doorwerkt aan de magische vallei kunnen bezoekers terecht tijdens de ganse winter in het volledig overdekte Land van Toos in Attractiepark Toverland. Ook al is het buiten nog zo koud, in het sfeervolle Land van Toos is het altijd behaaglijk warm. Kinderen kunnen zich uitleven op de verschillende leuke attracties of een ritje wagen samen met de papa of de mama in de leuke achtbaan Boomerang, die ook volledig binnen staat. Men kan klimmen op de Toverhoed, een vrachtwagen besturen op het truckparcours of hoog in de lucht zwieren in de Sim Sa la Swing. Ook bijzonder leuk is het Toverhuis, waar je je eigen magische krachten kunt ontdekken!

Behalve pretparkpret, is er ook de speciale Toverdeal, waarbij men ook nog kan genieten van zwemplezier in een subtropisch zwemparadijs van Aqua Mundo bij Center Parcs het Meerdal. Het speciale combi-ticket is geldig in het voorjaar (van 7 januari t/m 28 maart) aan € 16,50 p.p.
Meer informatie op www.toverdeal.nl
  

2013-01-ToverlandDeal420