Uitbreiding in Hasselt

K3 ook in Plopsa Indoor Hasselt

Net als in het Nederlandse Coevoorden heeft de Plopsa-groep besloten om ook in het Limburgse indoor-pretpark Plopsa Indoor Hasselt de troeven van K3 uit te spelen, door toevoeging van een nieuwe attractie: de K3-brandweermolen. Bovendien zal ook het verkeerspark onder handen worden genomen en getransformeerd worden in een K3-gebied. In de grote binnenhal kunnen de kinderen momenteel al genieten van de K3-zweefmolen.
   

2012-09-PlopsaIndoorHasselt420 2
   

Plopsa Indoor Hasselt opende in december 2005 zijn deuren en bleek al snel een succesverhaal. Ondanks het vooral op kinderen gerichte aanbod, werd het park geloofd voor de toch wel sterk doorgedreven thematisering. Met de nieuwe attractie, de K3-brandweermolen die ook in Coevoorden komt, toont het kleine park aan dat het wil blijven investeren en vernieuwen om zo toch de bezoekers te blijven aantrekken. Daarbovenop wordt het bestaande verkeerspark in een K3-kleedje gestopt. Met de uitbreiding en herthematisering gaat een investering van 250.000 Euro gepaard.

De meidengroep K3 is bijzonder populair in Vlaanderen en Nederland: Karen, Kristel en Josje zijn alvast in de wolken. “Wij kunnen haast niet wachten om de attracties te testen. Wij vinden het echt geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Hasselt te hebben.” De bouwaanvraag voor de nieuwe molen werd inmiddels ingediend. De nieuwe attractie komt achteraan in de buitenzone.
   

2012-09-PlopsaIndoorHasselt420 1
   

Daarnaast wordt tevens ook K3 geïntroduceerd in de Verkeersklas. Vanaf januari 2013 kunnen scholen deze unieke K3-verkeersles boeken bij een schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt.