Equinox in Canobie Lake Park

Nieuwe attractie gepland in Canobie

Er wordt een nieuwe, spannende (en spinnende) attractie verwacht in het Noord-Amerikaanse pretpark Canobie Lake Park: The Equinox. Deze attractie wordt bestempeld als misselijkmakend omwille van de vele ronddraaiende bewegingen die enorm disoriënterend zijn voor de bezoekers en zullen inwerken op hun magen!

2012-09-Canobie-Equinox180Drie grote mechanische armen brengt de bezoekers zo’n 23 meter de lucht in, waarbij elke arm apart roteert, alsook de gemeenschappelijke as. Het lijkt als bezoeker dat je constant de lucht wordt in geslingerd. Eens de goedkeuring helemaal rond is, kan de attractie verscheept worden vanuit Londen. Men hoopt deze thrill ride nog even voor de seizoenssluiting te openen, voor 28 oktober dus. The Equinox zal een plekje krijgen in het park, waar vroeger the Matterhorn stond, een populaire “rups” attractie, die in 2008 verwijderd werd. Sindsdien stond er een hotdog kraampje.

Het wordt de eerste nieuw attractie sinds Untamed in 2010 opende. Deze populaire achtbaan van Gerstlauer is één van de absolute publiekstrekkers in het park. De nieuwe attractie zou net als Untamed geen negatieve impact hebben op verhoogd lawaai voor de buurt.