Ukiland geopend

 

Bobbejaanland presenteert nieuwe peuterspeeltuin

Bobbejaanland opende vandaag de deuren van Ukiland, naar het populaire tv-figuurtje Uki. Uki is het gele, vrolijke figuurtje dat al 2 jaar te zien is op Ketnet en Kidz RTL voor de doelgroep tot 4 jaar. Samen met z’n vriendjes Konijn, Egel, Eekhoorn, Schildpad, Eend & Bloemen beleeft Uki een hele leuke tijd in de prachtige natuur.
Uki krijgt dus naast z’n dagelijkse tv-serie ook een eerste eigen indoor speeltuin genaamd Ukiland. Dit betreft het gedeelte van Kinderland in Bobbejaanland dat al eventjes was afgesloten voor het publiek en nu dus feestelijk heropend werd door Katleen Aerts, voormalig lid van K3. Ook de mensen van Universal Music Belgium en eci.be waren aanwezig.
   

2012-07-bjl-ukiland-opening420

  
Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland, introduceert Ukiland in Bobbejaanland: “Kinderland was al een fantastisch leuk, overdekt speelparadijs voor de allerkleinsten. Nu we Uki mogen verwelkomen wordt het plezier voor de doelgroep 1 tot 4 jaar alleen maar groter, daar zijn we heel erg trots op. Bobbejaanland is een familiepark voor jong en oud en Ukiland is hier een mooi bewijs van.”

2012-07-bjl-ukiland-opening180Ukiland werd vandaag officieel geopend door zangeres/actrice en grote kindervriend Kathleen (ex-K3) : “Ik ben onzettend verheugd om Ukiland te openen, Uki is een lief schattig wezentje dat alle jonge kindjes superleuk vinden.”

Patrick Busschots, managing director bij Universal Music Belgium, zegt over Ukiland: “Voor ons is Ukiland het verwezenlijken van een ultieme droom waarin we van in het begin van het project al in geloofden. We zijn dan ook trots Ukiland vandaag te openen en er voor de jongsten onder ons een fantastisch speelparadijs van te maken.”

Pieter Ramboer, Manager Entertainment bij eci.be, voegt hierbij aan toe : “eci.be wil door een project als Ukiland te ondersteunen zichzelf vooropstellen als de vrijetijdscoach bij uitstek met meer dan 40 jaar ervaring. De jarenlange samenwerking en goede verstandhouding met Universal Music Belgium en eerdere samenwerkingen rond Uki deden ons niet twijfelen om mee in dit project te stappen. Bovendien is dit voor eci.be een uitgelezen kans om zich te tonen aan de buitenwereld. Iedereen is welkom bij eci.be, maar lid worden van eci.be is extra plezant en biedt heel wat voordelen. Zo genieten onze leden nu ook van een aanzienlijke korting bij Bobbejaanland op vertoon van hun lidkaart.”