BillyBird klaar voor nieuw seizoen

2012-03-BillyBird-BBQ

Het Nederlandse BillyBird Park Hemelrijk kijkt reikhalzend uit naar de oplevering van het nieuwe Kinderland, een nieuwe speeltuin. Ook pakt het dit jaar uit met een leuk barbecue-concept.

 

Kinderland opent binnenkort

Op zondag 22 april wordt de nieuwe speeltuin ‘Kinderland’ geopend: nieuwe airtrampolines, BillyBird springkussens en een nieuwe vogelnestschommel zullen dan officieel in gebruik worden genomen. Kinderland is in oppervlakte twee keer zo groot als de huidige speeltuin en heeft vanwege de kindveiligheid slechts één toegang. De nieuwe trampolines worden geleverd door Sidijk uit Grou en volgens hen is één van de airtrampolines met een hoogte van maar liefst 3 meter absoluut uniek in Nederland.
Tijdens de opening zullen er uiteraard verschillende feestelijke activiteiten te beleven zijn. De Acrogym demogroep ‘Vlugheid & Kracht’ laat op die middag meerdere spectaculaire demonstraties zien en er wordt een kleurrijke ballonnenwedstrijd gehouden met als hoofdprijs het Happy Together gezelschapsspellenpakket. In het knusse Poppentheater worden leuke voorstellingen gespeeld voor de kleintjes en uiteraard kan er gesprongen worden op de superleuke nieuwe attracties! 

En dat geldt niet alleen voor de airtrampoline. Binnenkort worden er vijftig splinternieuwe gele Weber BBQ’s met picknicksets in het park geplaatst zodat een zonnige dag bij Hemelrijk voortaan kan worden afgesloten met een gezellige BBQ. Dit ‘BBQ in het park’- concept is een groot succes in Duitsland en de Verenigde Staten - waar men al spreekt over de opkomst van ‘Eatertainment’-, maar nog helemaal uniek in Nederland. Gasten hoeven vooraf niet te reserveren en kunnen ter plaatse een compleet en vers BBQ-pakket afnemen voor slechts € 5,50 p.p. BillyBird verwacht dan ook veel van de combinatie van het strandbad met de 50 gele attracties.
 

2012-03-BillyBird-BBQ-nieuws