Veel magie in Magic Park Verden

2012-03-MagicParkVerden

Op 24 maart opent het Duitse familiepark Magic Park Verden de deuren voor een nieuw seizoen. Daarbij pakt het park uit met de vertrouwde cocktail van pretpark, magie en sprookjesbos om de bezoekers te verwelkomen.

 

Magische shows vernieuwd

2012-03-MagicParkVerden-nieuwsOok in het nieuwe seizoen worden de bezoekers getrakteerd op verschillende bezienswaardigheden, attracties, sprookjes, goochelaars, maar er is ook een leuk en spannend circus. In het nieuwe seizoen kunnen de gasten genieten van Fantastic Illusion Show 2012, een vernieuwde illusieshow van de bekende artiest Ben Jaymann en zijn partner Vega. Voor de jongere bezoekers is er dan weer Hokus Pokus Show, waarbij de kinderen mee op het podium mogen komen. Ook de circusshow “Axo” kreeg een nieuw programma mee om zo jong en oud te begeesteren. Qua attracties kunnen de kinderen zich uitleven in een nieuw springkussen-paradijs.

Naast al deze nieuwigheden biedt het park ook andere leuke attracties aan, zoals de achtbaan, de Magic Tower, de Wildwaterbaan, het swingende schip, de Magic-bungee-jump, en nog veel meer…

Magic Park Verden opent op 24 Maart tot en met 04 November 2012. Controleer de kalender voor de openingsdagen, het park is gesloten op maandag en enkele vrijdagen. De bezoekers mogen het park betreden vanaf 9u30.  Een entreekaartje kost 15 Euro voor volwassenen en 13 Euro voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.