Revival van de Ninja Turtles in Nickelodeon Universe

2012-03-NinjaTurtles

Nickelodeon Universe, een indoor-park in Bloomington in Minnesota, pakt voor dit seizoen uit met een interactieve thrill ride, de Teenage Mutant Ninja Turtle. Deze attractie slingert de bezoekers als ware ninja-krijgers de lucht in.

 

Gerstlauer levert gethematiseerde Sky Fly

2012-03-NinjaTurtles-nieuwsDe Teenage Mutant Ninja Turtle Shell Shock is alvast een première voor de VS. Deze attractie is een Sky Fly torenattractie van het Duitse bedrijf Gerstlauer. Terwijl de bezoekers de lucht in draaien, kunnen ze zelf ook hun gondels op interactieve manier bijsturen. Op die manier kunnen ze een extra spin geven aan hun ritbeleving. De attractie is gepland om open te gaan op 17 maart. Deze nieuwe attractie vervangt Tak Attack, een zogenaamde Zamperla Rotoshake. Deze spectaculaire attractie sloot vorig jaar in november en werd afgebroken.

Nickelodeon Universe is een groots indoor-themapark binnenin een groot shoppingcenter, de Mall of America. Het park heeft bovendien al twee Gerstlauer attracties in hun park staan, een spinning coaster en een Eurofighter. Het park heeft in totaal 5 achtbanen.