Ocean Park opent binnenkort Old Hong Kong

2012-02-OldHongKong

Volgende maand kunnen de bezoekers aan Ocean Park in Hong Kong gaan genieten van de nostalgische sferen van “Oud-Hong Kong”, met typische restaurantjes en enkele attracties.

 

Knipoog naar het verleden

2012-02-OldHongKong-nieuwsEén van de topattracties in Hong Kong is het fantastisch gelegen Ocean Park, met attracties en dierenverblijven die verspreid liggen over een enorme oppervlakte aan een immense heuvel. Met "Old Hong Kong" wil het park de bezoekers laten kennismaken met de sfeer uit de jaren ’50 en ’60. Zo zullen er typerende gebouwen zijn, een nostalgisch trammetje, een oude klokkentoren en ook enkele koloniale posten. Maar er zal ook oog zijn om de bezoekers te verwennen met allerlei hapjes. Zo zullen er lokale lekkernijen worden geserveerd, zoals "dai pai dongs", maar ook meer bekende zaken, zoals tofu, pikante inktvis, visballetjes, of simpelweg wafeltjes.

Uiteraard zal de marketing afdeling ook de nodige souvenirs voorzien voor mensen die graag snuisterijen kopen die verband houden met het Hong Kong van weleer…