Transformers: the Ride opent in mei

2012-02-USH-Transformers

Binnenkort is het zover, dan opent de langverwachte en veelbelovende attractie “Transformers™: The Ride-3D” in het Californische filmthemapark Universal Studios Hollywood.

 

Aftellen in Universal Studios Hollywood

Bezoekers moeten nog tot mei geduld uitoefenen, maar het park is momenteel volop promotie aan het maken rond deze innoverende attractie. Het doet dit via commercials waarbij de bezoeker wordt opgeroepen om voorbereid te zijn op het ultieme gevecht. Zo worden de mensen nu reeds uitgedaagd via PrepareForBattle.com, een interactieve website waar een online spel gespeeld kan worden. Degene die het hoogst aantal punten behaald heeft het genoegen om prijzen te winnen, waaronder enkele collectors items van de populaire film and natuurlijk een reisje naar “Transformers: The Ride–3D” in de Universal Studios Hollywood.

De directievoorzitter, Larry Kurzweil, is alvast blij met de introductie van de Transformers in het themapark. “Tijdens de Super Bowl hebben we onze reclamecampagne op gang geschoten. De Super Bowl is één van de belangrijkste evenementen in de VS, waar miljoenen kijkers op het puntje van de stoel genieten van het spel. In 30 spannende seconden leggen wij dan uit hoe fantastisch onze nieuwste attractie wel zal zijn, wanneer deze officieel de deuren opent in mei.”
 

 
Transformers is bekend van het merk Hasbro, en vooral dan van de recente films, geregisseerd door Michael Bay. Net als de film zal de attractie verschillende actie-volle scenes bevatten, waarbij gebruik gemaakt wordt van 3D-HD, special effects en van een simulator-rit-systeem. Het principe van de attractie is zeer sterk gelijk aan die van The Amazing Adventures of Spiderman in de Universal Studios Orlando.