Extra kinderplezier in BillyBird Park Hemelrijk

2012-01-BillyBird

Het Nederlandse pretparkje BillyBird Park Hemelrijk heeft deze winter hard gewerkt aan enkele vernieuwingen, waaronder het nieuwe speelgebied ‘Kinderland’, een vernieuwing van de buitenspeeltuin!

 

Gezellig BBQ-en om dag af te sluiten

BillyBird Park Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend, dus van een officiële seizoensopening is geen sprake. Toch benut het park de volledige winterperiode om weer van alles te bedenken voor het nieuwe seizoen. Deze winter is het speelgebied buiten op de schop gegaan; de vernieuwde buitenspeeltuin wordt maar liefst twee keer zo groot!

Dit nieuwe Kinderland bevat onder meer de Verkeersspeeltuin, Kinderkermis, Poppentheater en de Helihaven. Het geheel wordt afgeschermd door een hekwerk en krijgt slechts één toegang. Kinderen zijn op deze manier afgezonderd van het water en kunnen zo nog veiliger spelen. Uiteraard worden er in Kinderland ook nieuwe attracties geplaatst, waaronder een superleuke air-trampoline! 

Een andere nieuwigheid die het park voorstelt, heeft niets met attracties te maken, wel met eten... Om een dagje Hemelrijk deze zomer af te sluiten, worden er overal in het park BBQ’s opgesteld waar gasten gratis gebruik van kunnen maken! Verse BBQ-pakketten zullen tegen winkelprijzen verkrijgbaar zijn in het park. Reserveren hoeft voorlopig nog niet.

BillyBird Park Hemelrijk bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs bedraagt in de winter € 5,95 en in de zomer € 9,95 p.p.
Het park biedt zowel binnen- als buitenplezier aan. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash.

Onder het motto ‘gratis piepers in Pieperland’, trakteert Hemelrijk vanaf 1 november tot en met Carnaval al haar bezoekers op gratis friet.