Veel nieuw in Legoland Californië

2012-01-LegolandCAL

In 2012 kunnen de bezoekers in Legoland California verschillende nieuwigheden ontdekken, zoals een uitbreiding van het Star Wars Miniland gedeelte, een nieuwe waterattractie Pirate Reef en een nieuw krabbenaquarium in het SeaLife Aquarium.

 

Nieuwe attracties voor Californisch Lego-park

Star Wars Miniland opende afgelopen seizoen, en bleek bijzonder populair te zijn. Met alleen maar lego-blokjes werden verschillende scènes uit de populaire ruimte-saga nagebouwd op schaal 1:20. Dit seizoen krijgt het gebied enkele nieuwe scènes bij, met de gekende en populaire helden uit de films, zoals Luke Skywalker, Princess Leia, R2D2, Yoda and Darth Vader. Maar ook nieuwe karakters, wapens en ruimtetuigen worden toegevoegd.

Op 24 mei is er ook de opening van een nieuwe attractie voorzien, Pirate Reef. Deze waterattractie is een shoot-the-chutes attractie, gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Hopkins Amusement Rides. Hoogtepunt is de 8m hoge drop, die een leuke splash oplevert om voorbijgangers nat te maken. De attractie wordt gethematiseerd met onder meer twee piratenboten die de attractie zullen flankeren. Daar kunnen de bezoekers met behulp van enkele waterkannonnen zorgen dat geen enkele bezoeker droog uit het bootje zal stappen.
 

2012-01-LegolandCAL-news

In het nabijgelegen SeaLife Aquarium, ook onderdeel van het Legoland Resort in Californië, plant men dan weer een uitbreiding met enkele verschillende krabbensoorten, zoals de Japanse spinnenkrabben, de kokosnoot krabben, landkrabben, kreeften en verschillende garnaalsoorten.