Etnaland pakt uit met nieuwe achtbaan in 2012

bluefire320x160Het Siciliaanse pretpark Etnaland zal voor wellicht 2012 een Mack Mega Coaster “light” installeren. Het park bevestigde dat de bezoekers zullen worden getrakteerd op een soortgelijke achtbaan als Blue Fire in Europa-Park.

Mega Light Coaster voor Etnaland

Het Siciliaanse pretpark Etnaland zal voor wellicht 2012 een Mack Mega Coaster “light” installeren. Het park bevestigde dat de bezoekers zullen worden getrakteerd op een soortgelijke achtbaan als Blue Fire in Europa-Park.

Voor de achtbaan-liefhebbers is dit fantastisch nieuws, want deze achtbaan heeft de harten van vele mensen veroverd. De versie in Etnaland zou niet over de lancering beschikken, zoals dat in Europa-Park wel het geval is. Het wordt een eerder klassieke lift hill. Over de layout is tot op heden ook nog niets bekend gemaakt, dit omdat Etnaland momenteel nog de plannen aan het doornemen is. Zodra iets meer bekend kan gemaakt worden, zal het park op de website een demo plaatsen. Het park verraste vorig seizoen nog iedereen met de mooi ingewerkte waterattractie ‘Jungle Splash’.

Etnaland zou overigens niet het enige park waaraan Mack Rides een Mega Coaster aan verkocht heeft, al wil men nog niet meteen bekend maken welk park… Volgens Etnaland zou de constructieperiode zo'n 14 maanden in beslag nemen.