Excalibur op volle toeren

Stuntshow in Avonturenpark Hellendoorn

2012-07-Hellendoorn180Afgelopen zaterdag hebben de bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn weer kunnen genieten van de eerste officiële stuntshow Excalibur van dit seizoen in Avonturenpark Hellendoorn. De eerste zonnige zomerdag maakte dat de show echt een compleet spektakel werd. Excalibur is dagelijks tot en met 2 september te zien, alleen in het Avonturenpark.

Vanaf 14 juli was er al druk gerepeteerd met publiek. En op zaterdag 21 juli was het dan zover, toen werd de eerste officiële stuntshow Excalibur van dit seizoen gespeeld in Avonturenpark Hellendoorn. De stoere ridders te paarden stonden zaterdag in de zon te trappelen om een nieuwe editie van de waanzinnige show neer te zetten in Avonturenpark Hellendoorn en jong en oud te verleiden met dit meespelende verhaal.

Stuntshow Excalibur vertelt het verhaal van twee kinderen die op zoek zijn naar avontuur en in hun zoektocht stuiten op een ruïne van een oud kasteel. Waar het verhaal van Excalibur weer tot leven komt. Excalibur weet jong en oud te vast te houden met de stoere ridders en hun paarden die klaar staan voor een nieuw avontuur.