Jora Vision actief in nieuw Pools pretpark

Het Nederlandse bedrijf Jora Entertainment gaat de shows en het entertainment verzorgen voor het nieuw te bouwen pretpark in Polen: Adventure World Warsaw. Het bedrijf heeft afgelopen weekend het succesvolle Ground Breaking evenement georganiseerd. Met een groots spektakel en onder toeziend oog van vele belangstellenden is de eerste schop in de grond gezet.

2012-07-JoraVision-EntertainmentAdventure World Warsaw, een 230 hectare groot attractiepark, resort en waterpark ten zuidwesten van de Poolse hoofdstad Warschau gaat in 2015 open. Afgelopen weekend was het moment om de opening aan te kondigen en het park onder de aandacht te brengen bij de autoriteiten, inwoners, media, pretparkenwereld en andere belangstellenden. Dit heeft Jora Entertainment opgepakt door op het braakliggende terrein, waar het park gebouwd gaat worden, een groots spektakel neer te zetten.

  
Tipje van de sluier

Door het pretpark in het klein na te bouwen gaf Jora Entertainment een tipje van de sluier hoe het park er in 2015 uit gaat zien. Het terrein was omgetoverd tot een park met vijf tenten, die correspondeerden met de themagebieden in het pretpark. De gasten werden ondergedompeld in de sfeer van de gebieden met een overweldigend aanbod van entertainment.

Zo werden ze, in ‘Land of Legends’, opgewacht door een Maya drumband en konden ze, tijdens het nuttigen van sprinkhanen en ander bijzondere hapjes, zitting nemen in een coach van de toekomstige achtbaan. In de andere tenten stond een 4D Cinema, haunted house en veel ander entertainment klaar. Als klap op de vuurpijl werden de gasten verrast met een grote vuurwerkshow op muziek, dat bij de gasten veel indruk heeft achtergelaten.

   
Nederland verovert Polen

Met dit visitekaartje heeft het jonge bedrijf Jora Entertainment zich op de kaart gezet en gaan ze nu aan de slag om de shows en het entertainment voor Aventure World Warsaw te verzorgen. Creative Director John Ruisch van Jora Entertainment is dolenthousiast: “Van de burgemeester tot aan de directeuren van andere pretparken, iedereen was onder de indruk. Dat is ons doel, de verwachting van de gasten te overtreffen! Dat wij nu, als nieuwkomer in de branche, de shows en het entertainment mogen verzorgen, is het grootste compliment wat we kunnen krijgen.”

Niet alleen Jora Entertainment wordt een belangrijke speler in dit ambitieuze project. Jora Vision uit Rijnsburg is al twee jaar bezig met het ontwerp en de masterplanning van het park. Dit bedrijf gaat ook alle thematisering van het park verzorgen.
   

2012-07-JoraVision-GroundBreaking