BillyBird Hemelrijk de vrolijke toer op

Het Nederlandse pretpark BillyBird Park Hemelrijk uit het Noord-Brabantse Volkel heeft dit seizoen een nieuwe slogan ingevoerd: Happy Together! Een slogan is natuurlijk geen goede slogan zonder bestaansrecht, daarom laat BillyBird de slogan deze zomer meteen tot leven komen tijdens een reeks Happy Together weekenden!

De hele zomer, ieder weekend een andere vrolijke activiteit. Dat is het doel van de Happy Together weekenden die van 30 juni t/m 12 augustus ieder weekend in het park plaatsvinden. Het eerste weekend vond afgelopen zaterdag en zondag al plaats: het spannende maar vooral ook gezellige Meeleeftheater van de pjraten Aadje en Kattekwaad trok met veel enthousiaste volgelingen door het park. Aankomend weekend staat Acrogym op het programma. De Udense Acrogymvereniging V & K geeft op zowel zaterdag als zondag doorlopend spectaculaire demonstraties in het park!
  

  

2012-07-billybird-zomer180Dit seizoen is BillyBird Park Hemelrijk tevens uitgebreid met de nieuwe buitenspeeltuin Kinderland én met 50 Weber BBQ’s waarop gasten kunnen barbecueën. Bezoekers reageren zeer enthousiast over Kinderland en gasten die al gebruik hebben gemaakt van de BBQ’s reageren eveneens met lovende woorden. Sommige barbecues zijn overdekt, zodat er ook bij minder mooi gewoon gebarbecued kan worden. Voor het barbecueën hoeven gasten vooraf niet te reserveren. Om dit te kunnen continueren en gasten niet teleur te hoeven stellen, heeft BillyBird bij Weber inmiddels 10 extra BBQ’s besteld.