Gratis voucher voor Winter Phantasialand

Wanneer u Phantasialand in de periode van 1 juni tot en met 30 juni bezoekt, dan kunt u uw ticket omwisselen voor een persoonlijke voucher voor Winter Phantasialand. Deze actie is geldig tijdens alle Winter Phantasialand openingsdagen tot en met 23 december 2012. Winter Phantasialand loopt van 24 november 2012 tot en met 6 januari 2013.

Met deze actie kunt u dus twee keer Phantasialand beleven voor de prijs van één ticket!
 

2012-06-phantasialand-ticket420

 
Hoe werkt het praktisch?

Bij uw bezoek aan Phantasialand in de maand juni, moet u uiteraard uw toegangskaart goed bewaren. Vanaf 12u00 kan men die toegangskaart dan gaan omwisselen bij River Quest in het Mystery themagebied of vanaf 13u00 uur bij één van de uitgangen van Phantasialand, voor een persoonlijke voucher om Winter Phantasialand gratis te bezoeken.

Het toegangsbewijs voor Winter Phantasialand is strikt persoonlijk en moet ook persoonlijk omgewisseld worden, het is dus niet mogelijk dat iemand anders uw toegangsbewijs omwisselt. Omdat het toegangsbewijs voor Winter Phantasialand persoonlijk is, moet voor het toegangsbewijs persoonlijk getekend worden. Let op, de voucher die men ontvangt, kan tijdens het winterseizoen van Phantasialand slechts gebruikt worden tot en met 23 december.

Opmerking: gratis tickets zijn uitgesloten. Deze actie is onder voorbehoud van veranderingen en de voorwaarden kunnen zonder kennisgeving gewijzigd worden door het park.