Cartoon Network & Robin van Persie zoeken voetbaltalent 2012

 

Avonturenpark Hellendoorn in de ban van voetbal

Heb jij het in je om een profvoetballer te worden? Wil jij kans maken op een unieke trainingssessie met de beste voetballer van het moment, Robin van Persie? Kom dan op zondag 10 juni naar Avonturenpark Hellendoorn, laat in de speciale Cartoon Network voetbaltent jouw beste truc filmen en doe automatisch mee met de tofste prijsvraag van dit moment! 

2012-06-hellendoorn-voetbaltalent180Ben jij een voetballer in hart en nieren en ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud? En kun je de meest bijzondere voetbaltruc uitvoeren? Meld je dan op zondag 10 juni in de tent, toon je voetbaltruc en je stunt wordt ter plekke gefilmd. Laat je talent zien en je video wordt automatisch op de site van Cartoon Network gezet waar gestemd kan worden op de meest unieke truc! De video met de meeste stemmen wint de unieke hoofdprijs: een voetbaltraining met profvoetballer Robin van Persie in Londen.

Van 18 tot en met 28 juni kan er op de video’s worden gestemd. Iedereen die stemt, maakt ook kans op een heuse Nintendo Wii spelcomputer. De winnaar wordt op 2 juli bekend gemaakt.