Floriade by Night 2012

2012-05-Floriade_by_Night

Bezoekers genieten deze zomer extra lang van een Floriadebezoek: van 21 juni t/m 1 september is het park geopend tot 20u00. Op vrijdag en zaterdag (incl. do. 21 juni) zijn de themavelden Environment en World Show Stage zelfs tot 23u00 geopend.

 

Programmering bekend

Tijdens Floriade by Night is er in de Beachclub live muziek: bezoekers kunnen aan het water genieten van cocktails en barbecuegerechten. In de openluchtbioscoop worden films, documentaires en sportevenementen vertoond. Op Floriade Theatre zijn bijzondere concerten geprogrammeerd.
De avond wordt afgesloten met een spectaculaire lichtshow. Floriade by Night is voor iedereen met een geldig entreebewijs toegankelijk.

Tijdens Floriade by Night zijn bijzondere concerten bij te wonen op Floriade Theatre. Een greep uit het gevarieerde aanbod artiesten: Carel Kraayenhof & Limburgs Symfonie Orkest*, Amsterdam Klezmer Band, Gare Du Nord, Krystl, Roosbeef, Spotlight on Tango, Orquesta Buena Vista Social Club*, Chef’ Special, Moss, Racoon* en René Shuman & Angel-Eye: Elvis & More.

*Let op: voor een aantal concerten dient naast de toegang tot het park een apart ticket gekocht te worden, prijs vanaf €20 per ticket. De verkoop van deze tickets gaat aanstaande donderdag 10 mei om 08:00 uur van start. De verkoop vindt enkel plaats op www.floriade.nl/bynight.

 

Concertagenda:

21 juni: *Carel Kraayenhof & Limburgs Symfonie Orkest
22 juni: *Opera Zuid & Het Brabants Orkest
23 juni: *Waylon
29 juni: Lefties Soul Connection
30 juni: *Orquesta Buena Vista Social Club®
6 juli: Amsterdam Klezmer Band
7 juli: Gare Du Nord
13 juli: Krystl
14 juli: The Very Next
20 juli: Roosbeef
21 juli: Spotlight on Tango
27 juli: Chef’Special
28 juli: Moss
3 augustus: Narasirato
4 augustus: Eefje de Visser
10 augustus: *René Shuman & Angel-Eye: Elvis & More
11 augustus: *René Shuman & Angel-Eye: Elvis & More
17 augustus: Sinas
24 augustus: *Racoon
25 augustus: Backcorner Bougie Band
31 augustus: *De Nederlandse Bachvereniging
1 september *De Nederlandse Bachvereniging