Excalibur 2012

 

Leuke stuntshow in Avonturenpark Hellendoorn

2012-05-Hellendoorn-Excalibur180Ook ditmaal staan de paarden en hun heldhaftige ridders te trappelen om het publiek te vermaken met een nieuwe editie van Excalibur, de populaire stuntshow van het park. Van 14 juli t/m 2 september weet de show jong en oud te verleiden met de vele bijzondere stunts en special effects.

De show vertelt de legende van Koning Arthur’s magische zwaard. Twee kinderen, Tinne en Sanne, zijn op zoek naar avontuur en ontdekken de ruïne van een oud kasteel. Door het uitspreken van een oude spreuk komt de legende van het zwaard Excalibur tot leven. En daarmee ontwaakt een wereld van stoere ridders en magische tovenaars.

De verhaallijn van deze spannende show boordevol sensatie wordt extra kracht bijgezet door verschillende special effects. De grootste aandacht gaat wellicht uit naar de stoere ridders te paard. Iedereen zit op het puntje van hun stoel. In totaal kunnen er 756 bezoekers per vertoning genieten van dit spektakel. Aan de show doen 3 (internationale) acteurs mee en twee speciaal getrainde stuntpaarden.
De show Excalibur is inbegrepen in de toegangsprijs van het park, en is tijdens de aangegeven zomerperiode meerdere keren per dag te zien.

 

2012-05-Hellendoorn-Excalibur420

Foto's: Avonturenpark Hellendoorn