Kids PretparkTip! Keurmerk gelanceerd

2012-04-EP-Kids

Een pretparkbezoekje met je gezin, het is bijzonder leuk en er is een heel groot aanbod in Europa. In Nederland hebben Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen de handen in elkaar geslagen en zij lanceerden het Kids PretparkTip! Keurmerk.

 

Ontdek top 15 pretparkbestemmingen

Dit Kids PretparkTip! Keurmerk geeft een top 15 weer van verschillende pretpark vakanties in Europa. Alle pretparken in Europa zijn voor dit keurmerk beoordeeld op aanwezige kinderfaciliteiten en het Zoover cijfer, net als de eigen hotels en vakantieparken. Doel van dit keurmerk is te achterhalen waar gezinnen met kinderen de ideale pretpark vakantie kunnen beleven.

De winnaar mocht ondertussen reeds de prijs in ontvangst nemen: Europa-Park & Hotel Colosseo. Het park nabij het Zwarte Woud mocht vorige week ook reeds een Diamond Theme Park Award in ontvangst nemen als beste park in Europa. Europa-Park in het Duitse Rust in het Zwarte Woud scoort een 9,4 op Zoover en biedt de mogelijkheid om 13 Europese landen in één dag te bezoeken. In dit pretpark wacht de bezoeker meer dan 100 fantastische attracties en shows, waaronder 11 achtbanen. In het gethematiseerde Hotel Colosseo gaat de pret verder. De ruime familiekamers en de kinderfaciliteiten zoals kinderanimatie, een indoor speeltuin en een zwembad met kinderbad maken dit hotel zeer populair. Hotel Colosseo scoort op Zoover Vakantiebeoordelingen een 9,4 voor kindvriendelijkheid. 
Directielid Michael Mack, neef van directeur-eigenaar Roland Mack, mocht afgelopen weekend het eerste Kids PretparkTip! Keurmerk uit handen van het Kids Vakantiegids Detective team in ontvangst nemen.
 

2012-04-EP-Kids-nieuws

 
Top 15 pretpark vakanties volgens Kids PretparkTip! Keurmerk
1   Europa-Park (Duitsland) - Hotel Colosseo 
2   Efteling (Nederland) - Efteling Hotel     
3   Disneyland Parijs (Frankrijk) - Disneyland Hotel
4   LEGOLAND Billund (Denemarken) - Hotel LEGOLAND
5   Alton Towers (Engeland) - Alton Towers Hotel
6   Phantasialand (Duitsland) - Hotel LING BAO
7   Speelstad Oranje (Nederland) - Vakantiepark Oranje
8   Port Aventura (Spanje) - Port Aventura Caribe Resort
9   LEGOLAND Deutschland (Duitsland) - Vakantiepark LEGOLAND
10 Tivoli (Denemarken) - Hotel Tivoli
11 Gardaland (Italië) - Gardaland Hotel
12 Slagharen (Nederland) - Vakantiepark Slagharen
13 Heide-Park (Duitsland) - Hotel Port Royal
14 Parc Asterix (Frankrijk) - Hotel des Trois Hiboux
15 Duinrell (Nederland) - Vakantiepark Duinrell

logo_KristofHolidaysInteresse in een leuke trip naar één van deze bestemmingen?
Contacteer Kristof Holidays.