Ludieke manier om pretpark te bezoeken

2012-03-BLW-Pyjamadag

Gelukkig begint het seizoen niet op 1 april, want geen kat (of leeuw) zou het geloven: Bellewaerde Park nodigt immers iedereen uit om op de openingsdag, op 31 maart, langs te komen in pyjama.

 

Pyjamadag in Bellewaerde Park

Bellewaerde Park heeft een ganse winter hard gewerkt om het park bezoekers-klaar te maken, want op 31 maart is het zover: het West-Vlaamse pretpark-dierenpark opent de deuren voor een nieuw seizoen.
Om uit de winterslaap te geraken bedacht het park een bijzonder leuke en originele actie: kom als bezoeker in je pyjama en geniet van halve prijs inkom. Bezoekers die geïnteresseerd zijn, kunnen zich via de website van Bellewaerde Park inschrijven en zich in pyjama om 9u00 aanbieden bij de poorten van het park. Een half uurtje later rinkelt de wekker en gaan die poorten open voor het nieuwe seizoen. Koning Leeuw, die wakker wordt in zijn kingsize bed, is tegen die tijd helemaal klaar voor zijn dagelijks ochtendritueel. Bellewaerde Park wil zoveel mogelijk mensen samenbrengen in pyjama voor een unieke groepsfoto en een sessie ochtendgymnastiek. De pyjama mag uiteraard boven “normale” kledij gedragen worden, het weer heeft men immers niet in de hand…

Vanaf 10u kan iedereen het park vrij bezoeken.
Op de openingsdag komen er in de namiddag ook enkele muzikale gasten langs. Op het Mexicoplein staan er enkele showcases op het programma van onder meer de meisjes van Scala, onder leiding van de broers Kolacny. Ook schlagerkoningin Laura Lynn, die pas haar zwangerschap aankondigde, zal van de partij zijn.

Wie zich inschrijft op www.bellewaerdepark.be én in pyjama naar het park komt op 31 maart om 9u zal kunnen genieten van een korting van 50% op het volwassenentarief.