Toos Toverhoed viert voor het eerst haar verjaardag

2012-03-Verjaardagsfeest_Toos

Toos Toverhoed, de mascotte van Attractiepark Toverland, heeft vanmiddag voor het eerst haar verjaardag gevierd. Het initiatief hiervoor kwam van de vierjarige Hanne van Roey uit Rijkevorsel.

 

Feest in Toverland

Rond de kerst riep Attractiepark Toverland bezoekers op om een wens in een kerstsok te steken en deze op te hangen in de magische wensenboom in het park. Het resultaat was een bonte boom vol kleurrijke, versierde sokken met de meest uiteenlopende wensen. Hanne van Roey uit Rijkevorsel werd uitgekozen als winnares van de actie. Haar grootste wens was om een keer uitgenodigd te worden op het verjaardagsfeestje van Toos. Om iedereen te laten meefeesten, nodigde Toverland ook alle andere 125 kinderen die een wens hadden ingestuurd uit om van de partij te zijn.

Er waren slingers en ballonnen en Toos kreeg van Hanne een grote kaart met een mooi gedicht. Alle aanwezigen zongen samen ‘lang zal ze leven’ en natuurlijk was er een reuzengrote taart. MultiVlaai had voor de gelegenheid een taart met een diameter van een meter beschikbaar gesteld. Hanne mocht samen met Toos elf kaarsen uitblazen, waarna iedereen kon meesmullen van de taart.
De rest van de dag mochten alle kinderen genieten van de attracties in Toverland.