The Amazing Adventures of Spiderman opnieuw open

2012-03-IoA-Spider-Man-opening

Gisteren heropende de bijzonder populaire attractie The Amazing Adventures of Spiderman in Universal's Islands of Adventure, na een grondige update. Deze spectaculaire 3D/4D avonturen dark-ride kreeg de modernste technologieën aan boord...

 

Hi-tech attractie met de nieuwste snufjes

The Amazing Adventures of Spiderman is een combinatie van verschillende types attractie. Zo is deze attractie een soort dark ride, simulator en 3D attractie, allemaal in 1. Omdat de 3D-technologie ondertussen bijzonder geëvolueerd is, werd besloten om de attractie te sluiten en de ganse attractie een grondige update te geven, zonder teveel aan het succesvolle concept van deze attractie te raken. De opmerkelijkste verbeteringen zijn onder meer 4K Digital High-Definition Animatie, nieuwe 3D “Spider-Vision” brillen, een nieuwe muziek die de attractie helemaal doet rocken en nog veel meer.

Het hoofddoel was om met de verbeteringen het avonturengehalte nog reëler te maken. Hiervoor werden de animaties grondig verbeterd in hogere kwaliteit, waardoor de bezoeker veel meer de beelden in detail kan beleven. Zo kan men elk spiertje van de karakters zien bewegen. Elke scene in de attractie kreeg een extra element mee. Ook het audio systeem dat aan boord zit van de simulator-vehikels werden uitgebreid van 8 naar 16 kanalen.

Via Youtube is een sfeervol beeld te vinden…