Bobbejaan Festival

2012-03-BJL-festival

Vorig jaar organiseerde Bobbejaanland Nostalgie met Bobbejaans Nostalgiecafé voor de eerste keer een nostalgisch evenement ter ere van Bobbejaan Schoepen. Dit jaar wordt deze traditie verder gezet met het Bobbejaan Festival!

 

Lichtaart decor voor Bobbejaan fans

Naar aanleiding van de vele positieve reacties op Bobbejaans Nostalgiecafé en het Bobbejaanlandmuseum in Bobbejaanland afgelopen zomer, kon een tweede editie van een eerbetoon aan Bobbejaan Schoepen en zijn Bobbejaanland niet uitblijven. Ook dit jaar organiseert Bobbejaanland Nostalgie weer een uniek evenement in de week van Bobbejaans verjaardag, ditmaal i.s.m. Radio Lichtaart...

Op 19 mei wordt het Ontmoetingscentrum van Lichtaart het decor voor het ‘Bobbejaan Festival’. Het concept is anders dan vorig jaar, maar de belangrijkste pijlers blijven echter behouden. Zo wordt er onder andere dit jaar weer gezorgd voor de nodige drankjes en een volledig nieuw samengestelde Bobbejaan(land)tentoonstelling met tal van foto’s, filmpjes en andere memorabilia.
Nieuw dit jaar is een showprogramma met 's avonds optredens van de Bobby Setter live-band met enkele verrassingsacts, een tombola en een heuse barbecue. Nog meer dan vorig jaar moet het een groot feest worden voor Bobbejaanlandpersoneel, Bobbejaanfans en Bobbejaanlandbezoekers.

Het volledige programma wordt binnenkort op de website van Bobbejaanland Nostalgie bekend gemaakt, maar noteer alvast 19 mei 2012 in rode letters in je agenda! De toegang tot het Bobbejaan Festival en alle activiteiten, shows... is bovendien volledig gratis. Dit jaar opent het Bobbejaan Festival om 10.00u en we gaan door tot 's avonds laat. Het Bobbejaan Festival is dus perfect te combineren met een dagje Bobbejaanland.
 

2012-03-logobjfestival420