Heropening The Amazing Adventures of Spiderman op 8 maart

2012-03-IoA-Spider-Man

Eén van de populairste attracties in Universal Islands of Adventure is zonder twijfel The Amazing Adventures of Spiderman, een spectaculair 3D/4D avontuur dark-ride.

 

Universal Orlando licht update attractie toe

Deze attractie sloot de deuren voor een grondige hernieuwing, onder meer een 4K Digital High-Definition Animatie, nieuwe 3D “Spider-Vision” brillen, een nieuwe muziek die de attractie helemaal doet rocken,… De verbeteringen moeten de avontuurlijke beleving nog echter maken. Hiervoor werden de animaties grondig verbeterd in hogere kwaliteit. De bezoekers zullen nog meer details waarnemen. Zo zul je elk spiertje van de karakters zien bewegen. Bovendien zijn er nog enkele extra effecten bijgeplaatst om het avontuurgehalte nog meer adrenalinefactor mee te geven. Ook het audio systeem dat aan boord zit van de simulator-vehikels kregen een upgrade van 8 naar 16 kanalen.

Nog een leuk extra’tje is de cameo van Stan Lee, co-auteur van de legendarische comic-book versie van Spider-Man. Op donderdag 8 maart zal deze hi-tech attractie opnieuw opengaan voor de bezoekers.
 
Via Youtube laat het park alvast een voorsmaakje zien…