GameWorks verlaat de Las Vegas Strip

2012-02-Gameworks-Las-Vegas

De Las Vegas Strip zal binnenkort een vertrouwde attractie zien verdwijnen: GameWorks, het grootschalige lunapark tussen Coca Cola en M&Ms, heeft immers besloten om het lease contract niet te hernieuwen.

 

GameWorks op zoek naar nieuwe locatie

2012-02-Gameworks-Las-Vegas-nieuwsDe vestiging in Las Vegas was als het ware het vlaggenschip van GameWorks Entertainment toen men 15 jaar geleden de zaak opende op deze prominente locatie. De hoge huurprijs en de afgenomen interesse van de bezoekers verplichten de speelhal om elders in Las Vegas een nieuwe vestiging te openen. Het lease contract loopt einde maart af. Vanaf 11 maart zou men het complex sluiten.
Op dit moment is het hoofdkantoor een alternatieve locatie aan het zoeken. Verschillende sites behoren tot de mogelijkheden. Men zal wellicht zich meer gaan richten op de lokale bevolking in plaats van af te hangen van het toerisme.

GameWorks is momenteel nog aan het onderzoeken hoe men het concept opnieuw kan doen aanslaan, na een faillissement in 2010. Tegenwoordig hebben de meeste mensen thuis spelconsoles die vaak niet veel moeten onderdoen voor de arcade-games. Het is dus de bedoeling om het concept van een lunapark te moderniseren en een nieuwe visie te ontwikkelen.