Ketnet Carnaval een groot succes

2012-02-PIH-KetnetCarnaval

De carnavalvakantie was dit seizoen bijzonder succesvol voor het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt: 24.500 bezoekers vonden de weg naar onder meer Kaatje en Dobus die samen met de kinderen Ketnet Carnaval vierden.

 

20% meer bezoekers voor Plopsa Indoor Hasselt

2012-02-PIH-KetnetCarnaval-1Het hoge bezoekersaantal duidt op een stijging van zo’n 20% tegenover vorig jaar. Vele bezoekers kwamen dus de carnavalssfeer in Plopsa Indoor Hasselt opsnuiven: het indoor-park was versierd met talloze ballonnen, maskers en slingers en natuurlijk bergen confetti. Maar de kinderen kwamen vooral ook voor de sterren van het carnavalsfeest: Dobus, Kaatje, Kamiel en Viktor. Zij deden duizenden kinderhartjes sneller slaan met hun dagelijkse carnavalshows, polonaises en confettidansjes. Bovendien kon men de tv-sterren nog in het park ontmoeten.

Na 7 jaar blijft Plopsa Indoor Hasselt voor jonge gezinnen nog steeds een populaire bestemming voor een daguitstap. Zelfs het gematigde weer heeft de bezoekers er  niet van weerhouden om Plopsa Indoor Hasselt tijdens de krokusvakantie te bezoeken. Ook in Nederland kunnen de kinderen momenteel genieten van Plopsa-pret, namelijk in Plopsa Indoor Coevoorden. De andere parken uit de groep, Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en het Duitse Holiday Park, zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe pretparkseizoen dat traditioneel van start gaat tijdens de Paasvakantie.