Holiday World heeft oogje op Kentucky Kingdom

2012-01-KentuckyK

Het voormalige Six Flags pretpark, Kentucky Kingdom, is ondertussen al twee jaar gesloten, maar nu zouden de eigenaars van Holiday World & Splashin’ Safari een oogje hebben laten vallen om het park te heropenen.

 

Heropening park nabij?

Holiday World bevindt zich in de staat Indiana, in Santa Claus en wordt gerund door de familie Koch. Om een antwoord te bieden aan de vele geruchten, heeft de familie alvast een verklaring uitgestuurd.
“Doorheen de jaren heeft de familie Koch bekeken waar het zijn imperium kan uitbreiden. Toen de lease in Kentucky Kingdom niet werd verlengd, was er uiteraard interesse om de voorwaarden te leren kennen. Ondertussen zit het proces nog steeds in een fase waarbij alle elementen nog moeten onderzocht worden.”

De eventuele overname of leasing van Kentucky Kingdom zou geen negatieve impact hebben op Holiday World. De afgelopen jaren investeerden de Kochs bijzonder veel in het park, waarbij men voor 2012 met Mammoth ‘s werelds grootste water-achtbaan zal openen.

Het heropenen van Kentucky Kingdom is ook voor het stadsbestuur en de eigenaar van de gronden, Kentucky Fair Grounds, één van de belangrijkste prioriteiten.