Speeddaten in Troy

2012-01-Troy_Speeddaten

Attractiepark Toverland en Speeddaten.nl introduceren een nieuwe en wel heel spannende manier van daten. Op vrijdagavond 10 februari dagen zij Nederlandse vrijgezellen uit voor een speeddate in Troy. Dat is pas écht speeddaten!

 

Nog nooit zo snel verliefd...

Terwijl de trein met 90km/uur door de baan raast, kunnen de deelnemers ontdekken of ze uit hetzelfde hout gesneden zijn. Vanaf het instappen, hebben ze ongeveer drie minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Daarna schuiven de heren een karretje op en gaan ze met de volgende date de zevende hemel in.

Op één avond krijgen de deelnemers twintig dates. Om het hart niet te erg op hol te laten slaan, vinden alleen de eerste drie dates daadwerkelijk in de achtbaan plaats. Daarna gaat het daten verder op het terras in de Magic Forest. Indien extreme weersomstandigheden verhinderen dat Troy kan rijden, zal de indoor achtbaan worden ingezet. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel voor alle deelnemers.

De speeddate-avond duurt van 20.00 tot 23.00 uur. Er zijn twee leeftijdscategorieën: 20-35 jaar en 30-40 jaar. Meer informatie over de voorwaarden voor deelname en inschrijving is te vinden op www.speeddaten.nl.