Nieuwjaarsduik in BillyBird Park Hemelrijk

2011-12-NieuwjaarsduikBillyBird

Traditiegetrouw staat op 1 januari bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (NB) de gezellige Nieuwjaarsduik op het programma. Om klokslag 15.00 uur wordt het startsein gegeven voor deze frisse plons!

 

Geniet ook van de winterse sferen

BillyBird Park Hemelrijk is een klein doch leuk recreatiepark, niet ver van Eindhoven: het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel en biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier.
Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een nieuwe familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

De Nieuwjaarsduik is niet meer weg te denken in het activiteitenprogramma van het Volkelse pretpark. De eerste editie dateert van 1 januari 2008 en ondertussen is de Nieuwjaarsduik uitgegroeid tot een echt familie- en vriendenfestijn met ruim honderd duikers en honderden toeschouwers.
Iedereen die bij BillyBird Park Hemelrijk het koude water induikt, kan dan ook rekenen op een gepersonaliseerd duikcertifcaat, de felbegeerde oranje Unox muts én gratis erwtensoep en glühwein. En voor wie een beetje bijgelovig is, hopelijk ook op een goed jaar!

De duik wordt dit jaar aangekondigd door de rasechte Hemelrijker Wouter van den Berg en vindt plaats onder muzikale aanmoediging van Blaaskapel Panasch. Op het Winter Wonder Plein voor Zeeroversland staan vuurkorven en een gezellige après skihut opgesteld. Ook aan de kleine gasten is gedacht, zij kunnen skilat lopen en sleetje glijden. Daarnaast trakteert Hemelrijk alle bezoekers tijdens de Nieuwjaarsduik (de hele Kerstvakantie!) op gratis friet.

Deelname aan de Nieuwjaarsduik is gratis voor abonnementhouders, niet-abonnementhouders betalen de normale entreeprijs van € 5,95 per persoon. Abonnementhouders mogen per persoon gratis één introducee meenemen, dus wil je met je familie of vrienden Nieuwjaarsdag op originele wijze doorbrengen? Kom dan gezellig naar Hemelrijk en duik lekker fris samen het nieuwe jaar in! Of geniet gewoon van de heerlijke winterse sferen, dat mag natuurlijk ook. Vanwege de drukte wordt duikers aangeraden om uiterlijk om 14.30 uur in het park aanwezig te zijn.

Tips voor een veilige duik:
- Duik met (water)schoenen aan en een muts op je hoofd;
- Zorg dat je na afloop een warme badjas bij de hand hebt;
- Duik niet wanneer je zwanger bent of niet in optimale gezondheid verkeert.

2011-12-NieuwjaarsduikBillyBird-nieuws