Nieuw groots project in China

2011-12-China-Ikonic

Er is opnieuw sprake van een groots opgezet project in China, ditmaal door een investeringsgroep Ikonic Entertainment Group genaamd. Het project belooft het grootste themapark van China te worden.

 

Thaichi Kung-Fu als basis concept

Ikonic Entertainment Group lanceerde eerder al het nieuws dat zee en akkoord hadden bereikt met Taichi Lake Group om het grootste themepark en resort van China te ontworpen en te bouwen in de Provincie Hubei nabij het bergachtig gebied van Wudang. Het betreft een totale investering van 2,5 miljard Euro.

Het park zou als thema gevechtsporten hebben, meer bepaald Kung Fu en Taichi. Samenhangend zouden er dan producties mogelijk zijn, waarbij het park ook hoopt om een deel van de investeringen te recupereren. Uiteraard biedt het mogelijkheden tot spectaculaire live shows.
De regio is de bakermat van de zogenaamde Taichi Kung Fu en is momenteel één van de regio’s in China die zich sterk aan het ontwikkelen is, vooral op commercieel gebied.

Los Angelos zou het project mee ondersteunen, de burgemeester Antonio Villaraigosa was zelfs aanwezig bij de ondertekening van de overeenkomsten. Het feit dat Ikonic uit Californië komt, is er niet vreemd aan. Het levert alvast enkele honderden banen op voor mensen uit LA die voor een periode van 3 jaar zullen gehuisvest worden om het project in goede banen te leiden.