Live Entertainment Excellence Award voor Walibi Rhône-Alpes

2011-12-Walibi

Het Franse Walibi-park Walibi Rhône-Alpes, op een uurtje rijden van Lyon, heeft tijdens de afgelopen IAAPA Expo in Orlando de Live Entertainment Excellence Award mogen ontvangen voor “Rockstars: The Battle”.

 

Walibi beloond door sector

Deze prijs werd toegekend voor hun versie van de Walibi Music Battle, “Rockstars: The Battle”. Ook in Frankrijk vond een rebranding van de kangoeroe plaats en werd vooral geïnvesteerd in een show die de nieuwe muzikale leefwereld van Walibi moet voorstellen.

De IAAPA-erkenning is niet de eerste prijs die de parkengroep mocht ontvangen dit jaar. Zo werd de 3D kortfilm “Rokken Roll” eerder dit jaar reeds bekroond in de categorie “Special formats” (themaparken, museografie, Imax) op de Festival Dimension 3 dat plaats vond in Parijs. De Live Entertainment Excellence Award is alvast een zeer mooie erkenning. IAAPA staat voor International Association of Amusement Parks en is een overkoepelende organisatie uit de sector van pret- en themaparken.

Uiteraard is Walibi bijzonder verheugd met de prijs, en ziet ze deze erkenning als een bevestiging van de veelbelovende start van het jonge ambitieuze merk “Walibi”. Minder dan één jaar na de lancering van de rebranding heeft de nieuwe leefwereld van Walibi al miljoenen kijkers in België, Frankrijk en Nederland kunnen bekoren. Volgens een onderzoek van de pretparken keten Walibi staan 88% van de bezoekers positief tegenover de nieuwe leefwereld en de veranderingen die deze in het park met zich meebracht.