IAAPA expo geopend

2011-11-IAAPA-Orlando

De jaarlijkse IAAPA expo, georganiseerd door de “International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA)” werd officieel geopend. Dit jaar vindt de expo plaats in de Orange County Convention Center in Orlando (Florida, VS).

 

Roland Mack voorzitter van IAAPA

Men verwacht in totaal zo’n 25.000 bezoekers en afgevaardigden om het vierdaagse event op te wachten. Op de expo is er niet alleen een ruime tentoonstellingszaal, maar er worden ook seminaries en belangrijke speeches gehouden.

2011-11-IAAPA-Orlando-RolandMackIn het kader van de lancering van deze expo werd Roland Mack, de Algemeen Directeur en eigenaar van Europa-Park, voorgedragen om het voorzitterschap van IAAPA op zich te nemen. Hij zal een jaar lang die rol opnemen tot november 2012. Mack is alvast bijzonder trots, vermits hij nog maar de vijfde Europeaan is, die voorzitter van deze organisatie is. “Het is een bijzondere eer. Ik kom uit een familiebedrijf dat reeds in 1780 werd opgericht. Nu zijn we reeds aan de zevende generatie. Ik ben bovendien de allereerste Duitser die deze eer heeft ontvangen om een jaar lang voorzitter te zijn.”

De IAAPA expo loopt nog tot en met 18 november.