Preview Adventure World Warsaw

2011-10-AWW

Het is nog even wachten vooraleer het eerste Poolse themapark, Adventure World Warsaw, de deuren opent, maar het park-resort heeft nu reeds een filmpje gelanceerd om een voorproefje te schenken van wat de bezoeker mag verwachten.

 

Onthulling van Adventure World Warsaw

De constructiewerken zullen in de lente van 2012 beginnen, zodat het park in Polen in 2014 definitief kan opengaan. Ondertussen is het nog even behelpen met concept arts en de film hieronder om te kunnen genieten van wat het resort allemaal te bieden zal hebben.

2011-10-AWW180Het pretparkgedeelte van Adventure World Warsaw zal uit twee gedeeltes bestaan; een deel dat het ganse jaar open zal zijn, en het openluchtgedeelte dat slechts van april tot november de deuren zal openen.

Daarbuiten is er het zogenaamde Entertainment Village, een ontspanningsdorp met bars, restaurants en winkeltjes. Er is ook het indrukwekkend ogende Grand Resort hotel. Onder het hotel zal een doorgang zijn naar het hart van het resort, het pretpark. Het pretpark zal bestaan uit verschillende gethematiseerde zones, waaronder Adventure Harbour, the Lost Kingdom, Polish Square, Castle Island, Creature Lagoon en the Land of Legends.

Daarnaast zal er ook een waterpretpark komen, Aqua Park, gelegen onder een gigantische dome, zodat het ook het jaarrond kan open zijn. Ook hier is er een hotel, Aqua Hotel.

2011-10-AWW420