Pokémon-dag in Movie Park Germany

2011-09-Pokemon

Wie alles weet of alles heeft van Pokémon, moet 1 oktober een bezoek brengen aan Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen. In dit filmpretpark vindt aankomende zaterdag een grote Pokémon-dag plaats voor fans van jong tot oud.

 

Gratis download voor fans met Nintendo DS

Op deze speciale dag kunnen fans speciale Pokémon-spellen spelen, zijn er exclusieve downloads en is de nieuwste Pokémon-bioscoopfilm (in het Duits) te bekijken. Iedereen die zijn Nintendo DS of Nintendo 3DS bij zich heeft met het spel Pokémon Zwart of Pokémon Wit meeneemt, kan de zeldzame Zoroark gratis downloaden. Iedereen die Nintendo 3DS heeft, kan bovendien gratis Pokédex 3D krijgen.

De fans kunnen bovendien met Pokémon op een 3D-foto en iedereen die in Pokémon-kostuum komt, maakt kans op een prijs. Verder wordt er nog een Nintendo 3DS verloot onder de bezoekers. Kortom; er gaat waarschijnlijk geen enkele fan met lege handen naar huis!

Bovendien komt de rockband The Black Pony een optreden geven met hun nieuwste single “ Perfect Night” en delen de bandleden handtekeningen uit.

Movie Park Germany is tijdens de Pokémon-dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.