Kabouter Plop is jarig

2011-09-Plopsaland-Plop

In Plopsaland De Panne is het volop feest, want kabouter Plop is jarig. Daarom vieren Klus, Kwebbel en Lui de verjaardag van hun vriend met alle ploppertjes in Plopsaland De Panne.

 

Groot verjaardagsfeest in Plopsaland de Panne

In de weekends van 10 en 11 september, en 17 en 18 september is het groot feest in Plopsaland de Panne, want iedereen kan komen meevieren met de verjaardag van kabouter Plop. Samen met vtmKzoom wordt een leuk feest gepland!

Kabouter Klus zou Plopje willen verrassen met het wereldrecord verjaardagskaartjes. Kom jij hem helpen? In Plopsaland kan je een leuke kaart voor hem maken. Tijdens de parade kan je die kaart in een grote postzak stoppen.

Vier samen met de Kaboutervrienden de Verjaardag van Plop. Kabouter Klus, Kwebbel en Lui hebben elk een verjaardagskaart naar Plop gestuurd. Maar Plop heeft geen kaartjes ontvangen, wel 3 brieven die niet voor hem bestemd zijn... Kom jij helpen om dit mysterie op te lossen?

Om 14u00 en 15u00 is er in het Groot Theater de Plop Verjaardagsshow met Kabouter Plop, Kwebbel, Klus en Lui. Om 16u00 zullen zij in de Parade zitten, die doorheen het park trekt.