Debuut Transformers the Ride in december

2011-08-USSG-Transformers

In December zal in Universal Studios Singapore de nagelnieuwe Transformers attractie de deuren openen, de eerste attractie die gemaakt werd naar voorbeeld van de bekende blockbuster.

 

Universal wil imponeren met nieuwe attractie

Transformers the Ride zal een origineel verhaal brengen die via hoog technologische 3D media wordt overgebracht op de bezoekers, met zeer vernuftige visuele effecten. De bezoekers zelf bevinden zich in één van de flight simulator wagens, die via een traject doorheen de attractie beweegt. Het concept van deze attractie is sterk vergelijkbaar met The Amazing Adventures of Spiderman, een attractie die te vinden is in Universal’s Islands of Adventure.

2011-08-USSG-Transformers-nieuwsToch waagt Universal zich om Transformers the Ride nog grotere superlatieven aan te meten dan de al fantastische attractie in Orlando. De bezoekers zullen de attractie betreden als lid van de Human-autobots alliantie, de zogenaamde N.E.S.T. Men wordt midden in een strijd gedropt waar men Allspark moet beschermen tegen de Deceptions…

Voor de attractie werd beroep gedaan op de creativiteit van Michael Bay, regisseur van de succesvolle films, gebaseerd op het populaire speelgoed van Hasbro.
In december zal de attractie dan eindelijk openen in Singapore. Enkele maanden later is het de beurt aan het Universal park in Hollywood, Californië.