Nick Varney op EAS Leadership Breakfast

2011-08-IAAPA-NickVarney

Tijdens de allereerste ontbijtvergadering ooit van EAS, Euro Attractions Show, zal niemand minder dan Nick Varney, CEO van de Merlin Entertainments Group, de groep achter onder meer Sea Life en Legoland, het woord nemen.

 

Ontbijten met de CEO van Merlin Entertainments Group

Varney zelf lag aan de basis van Merlin 12 jaar geleden. Merlin Entertainment Group is één van de hoofdrolspelers op de pretparkenmarkt, met vele parken in Europa, Amerika en Azië. Bekendste merken zijn zonder twijfel Legoland, Sea Life, Madame Toussauds, London Eye maar ook parken als Alton Towers, Thorpe Park of Heide Park zitten in de portefeuille van de Britse groep. De groep verwelkomt op jaarbasis meer dan 30 miljoen bezoekers. Enkel Disney doet beter.

2011-08-IAAPA-NickVarney-nieuwsMet Nick Varney hebben ze dan ook een bijzonder gepassioneerde man te pakken, die beschouwd wordt als de ideale speaker tijdens het EAS-event in Londen. Uiteraard zal de Brit vertellen over de geschiedenis van de Merlin Entertainments Group om erna te discussiëren over de positiestrategie die het bedrijf heeft uitgetekend om alom aanwezig te kunnen zijn. Bovendien zal hij toelichten wat de visie en de planning is van de groep om verder te evolueren en te groeien.

Het zogenaamde Leadership Breakfast zal plaats vinden op 27 september van 9u30 tot 10u45 in het Olympia Exhibition Center te Londen. Uiteraard zijn de plaatsen beperkt en geldt een inschrijvingsprocedure. Leden van IAAPA (de internationale vereniging van pretparken en attracties) betalen 40£, niet-leden tellen er 15£ bij. BTW is niet inbegrepen in deze tarieven. Registreren kan op http://www.IAAPA.org/EAS.