Voorlaatste Toverwens in vervulling

2011-08-Toverwens9

Attractiepark Toverland viert dit jaar haar 10de verjaardag. Om dit jubileum met alle bezoekers te vieren maakt het park 10 magische wensen waar… De voorlaatste wens ging alvast voor Nancy in vervulling.

 

Toverland maakt de topchefwens van Nancy waar!

Attractiepark Toverland maakt 10 weken lang, elke week een magische wens waar. Deze bijzondere wensen worden gekozen uit alle inzendingen die binnenkomen via de speciale actiewebsite. De meest grappige, bijzondere en magische wensen worden in vervulling gebracht. De wensdag wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

“Als ik kon toveren dan… zou ik graag een dagje topchef willen zijn in een restaurant!”

Op woensdag 10 augustus 2011 ging de negende Toverwens van de "Als ik kon Toveren"-campagne van Attractiepark Toverland in vervulling. De 11-jarige Nancy Derks uit het Belgische dorp Hamont was de gelukkige. Omdat zij een echte fijnproever is en graag voor 1 dagje topchef wilde zijn in een restaurant, werd zij op 10 augustus verrast op de camping in Meijel waar zij op dat moment genoot van haar vakantie.

2011-08-Toverwens9-nieuwsNancy werd, onder het toeziend oog van vele vriendjes en vriendinnetjes op de camping, gehuldigd met een oorkonde en een sjerp. Vervolgens werd Nancy meegenomen naar het met een Michelin-ster bekroond restaurant ‘Avant Garde’ in Eindhoven. ‘Poeh dat is sjiek!’. Eenmaal aangekomen bij Avant Garde kreeg Nancy eerst wat (achtergrond)informatie over het restaurant, de menukaart, wijnkaart en ze leerde een aantal etiquette van gastheer Roel Jereskes.

Vervolgens kreeg Nancy een echte koksbuis aan en koksmuts op, want toen begon het echte werk; koken in een sterrenkeuken! Samen met chefkok Johan van Groeninge en koks Ton en Twan mocht Nancy een 3-gangenmenu koken voor haar gezelschap. Bij het maken van het voorgerecht leerde Nancy al meteen dat koken in een sterrenrestaurant veel nauwkeurigheid en kwaliteit vereist. Ze mocht bijvoorbeeld het bord waar het eten op werd gelegd niet met haar vingers aanraken… en dat is lastiger dan je denkt!

Vervolgens bereidde Nancy een overheerlijke runderhaas als hoofdgerecht en tot slot haar favoriet: het toetje met mango-ijs! Iedereen genoot van de kookkunsten van Nancy, die zelf duidelijk zichtbaar straalde van haar kookavontuur.
Om de dag helemaal mooi af te sluiten kreeg Nancy uit handen van de chefkok de recepten van de gerechten die ze vandaag heeft bereid… morgen kookt ze deze opnieuw voor alle vriendjes en vriendinnetjes op de camping.

Het insturen van een wens is nog mogelijk tot 14 augustus 2011 via de actiewebsite www.alsikkontoveren.nl.