Jungle Fever in Bellewaerde Park

2011-07-BLW-JungleFever

Jungle Fever slaat toe in Bellewaerde Park: tijdens de nocturnes waan je je in de Jungle dankzij de vele animaties: zo zijn er Jungle Jumpers, 3D streetpainting, steltenlopers en vuurspektakel om 22u.

 

Nocturnes in Bellewaerde Park

Nocturnes op 23-30 juli en 6-13-20 augustus tot 22u

Vanaf dit weekend is Bellewaerde Park op zaterdag extra lang open, en dit 5 weken op rij! Naast de attracties, de dieren en de Stunt & Dive Show Wakanda staan er heel wat extra animaties op het programma. Om 22u wordt het Mexicoplein in vuur en vlam gezet tijdens het afsluitend vuurspektakel!

Tijdens elke nocturne zal een internationale streetpaint artiest een 3D tekening maken in Bellewaerde Park! Zo’n 3D straattekening ziet er dankzij de optische illusie altijd heel spectaculair uit en lokt leuke reacties uit van het publiek!

De streetpainting zal 5 op 5m groot zijn en de artiest werkt eraan van 10u ’s morgens tot 20u ’s avonds! De tekening blijft enkele weken staan en vervaagt daarna door de regen. Na de 5e nocturne zullen er dus 5 optische jungle straattekeningen te bewonderen zijn in het park! Nu zaterdag kan je de streetpainter aan het werk zien vlakbij het bloemenkasteel.

Bovendien kan de hele dag lang je pad gekruist worden door de “Faunes” steltenlopers, die heel mobiel zijn dankzij hun speciale stelten met veren. En op het Mexicoplein kan je in de namiddag genieten van een acrobatische trampoline act van de Jungle Jumpers.

Om 22u wordt de nocturne afgesloten met een vuurspektakel op Mexicoplein. Met vlammenwerpers en vuurfonteinen wordt het plein in vuur en vlam gezet!


Praktische info

Tijdens de zomer is Bellewaerde Park elke dag open vanaf 10u. Op de nocturnes van 23 & 30 juli en 6, 13 & 20 augustus blijft het park open tot 22u.
Tickets aan de beste voorwaarden koop je online vanaf 23 euro per persoon op www.bellewaerdepark.be. Bovendien vermijd je zo ook wachttijden aan de kassa.