2011-07-ToverlandWens6

Vorige week maakte Attractiepark Toverland de wens van de tienjarige Ivana van Hoof uit Breugel waar. Ivana en haar broertje Menno arriveerden vroeg in de avond met hun moeder en tante bij Attractiepark Toverland.

 

Luchtballon-avontuur getoverd

Attractiepark Toverland maakt 10 weken lang, elke week een magische wens waar omwille van de tiende verjaardag van het Nederlandse park. Deze bijzondere wensen worden gekozen uit alle inzendingen die binnenkomen via de speciale actiewebsite. De meest grappige, bijzondere en magische wensen worden in vervulling gebracht. Ondertussen zit men half weg met het vervullen van de wensen.

Die vijfde wens werd op 13 juli in vervulling gebracht voor Ivana en Menno. Het park was al verlaten… maar uit het niets verscheen er een luchtballon van RSM achter Troy, de houten achtbaan van Attractiepark Toverland. Hiermee was de verrassing natuurlijk al verklapt, maar dat mocht de pret en spanning niet drukken. Met een grote glimlach en kriebels in de buik stapten Ivana & Menno in de mand. “Wow, wat is die ballon groot zeg, gaaf dat wij daar in mogen!”

2011-07-ToverlandWens6-nieuws

De ballon werd vol geblazen met warme lucht waardoor de mand langzaam opsteeg. Een prachtig uitzicht boven Attractiepark Toverland was voor de hele familie erg indrukwekkend, met zicht op onder meer Boosterbike en Troy... De ballon vloog ruim een uur in noordelijke richting over het magisch mooie landschap. Boven het Limburgse dorp Oostrum zette alle passagiers zich schrap voor de landing. Eenmaal veilig aan de grond werden Ivana en Menno onder het genot van een glaasje bubbels benoemd tot baronnes en baron Van Toverland tot Oostrum. “Mijn wens is echt uitgekomen, het was super!”