Ook weer nocturnes in Walibi Belgium

2011-07-Walibi-VitaDrakovitz

Sinds 1997 organiseert het Belgische Walibi de succesvolle zomernocturnes met een grandioos vuurwerk als afsluiter. In 2011 zullen de 5 zomernocturnes in goede banen geleid worden door Vita Drakovtiz, die voor het eerst haar opwachting zal maken in het Waverse park.

 

Nocturnes by Vita, LIVE in Walibi Belgium!

In 2010 kregen de zomernocturnes voor het eerst sinds 1997 een thema mee. Bij het vallen van de nacht namen de Weerwolven het park over en jaagden niet minder dan 50.000 bezoekers de stuipen op het lijf. Dit jaar zijn er geen weerwolven, maar de charismatische draak Vita Drakovitz. Iedereen zal er warm voor lopen!

2011-07-Walibi-VitaDrakovitz-niewsDe eigenares van de club Psyké is volop bezig met de voorbereidingen van haar evenement. Ondanks haar 145.679 lentes geeft ze nog steeds het beste van zichzelf om de stomende nocturnes met Walibi en Squad te organiseren. Het volledige ”Rokken Roll Theater” plein krijgt een make-over by Vita, met als kroonjuweel de bladgouden kiosk waar Vita Drakovitz in eigen persoon te bewonderen zal zijn.

Vanaf 19u30 zal de ster van de avond het startschot geven: ze ontvangt er jong en oud om deel uit te maken van haar LIVE performance. Samen met de tweelingsbroers Walibi en Squad zal er een heuse "Dance battle" gehouden worden waarbij iedereen zal dansen op het ritme van de muziek. Blijven stilstaan zal onmogelijk zijn !
Deze muzikale avond zal afgesloten worden met een grandioos vuurwerk en ... een GROTE verrassing.

Voor deze 15e editie zal Walibi Belgium geopend zijn op zaterdagen 16, 23 & 30 juli en 6 & 13 augustus van 10 u. tot 23 u.