Rango in Bellewaerde Park

2011-07-BLW-RangoFandag

De animatiefilm Rango is uit op DVD en Blu-ray en dat werd zaterdag gevierd in Bellewaerde Park! Op het Mexicoplein kwamen honderden Rango-fans de Mariachi-uilen uit de film en Koning Leeuw de poot schudden.

 

Rango uit op DVD en Blu-ray

De animatiefilm Rango is uit op DVD en Blu-ray en dat werd zaterdag gevierd in Bellewaerde Park! Op het Mexicoplein kwamen honderden Rango-fans de Mariachi-uilen uit de film en Koning Leeuw de poot schudden. Ook de Vlaamse Rango, Dieter Troubleyn, en Tine Embrechts, die de stem van Beans insprak, waren van de partij.

Zij werden door Paramount extra in de bloemetjes gezet aangezien de Vlaamse versie werd uitgeroepen tot beste gedubde versie van Rango wereldwijd. Iets wat filmregisseur Jan Verheyen absoluut kan beamen: “De film is gewoonweg fantastisch en de stemmen zijn schitterend, wat een overtuigende Rango!”. Ook voetballer Gilles De Bilde en zijn gezin zagen dat het goed was.

2011-07-BLW-RangoFandag-nieuws 

In ware westernstijl ontvingen Dieter en Tine hun Rango-DVD, waarna alle genodigden in de 4D-cinema konden kijken naar de capriolen van de gekke kameleon. En dan was het tijd om te genieten van alle attracties, de dieren én de Wakanda show in Bellewaerde Park...