Britse Drayton Manor krijgt een huwelijksceremonie vergunning

2011-07-Drayton_Manor

Enkele jaren geleden rezen er fantastische pretparkprojecten uit de grond in de Verenigde Arabische emiraten, met zeer ambitieuze themaparken die hun gelijke niet zouden kennen. Anno 2011 is gebleken dat de realiteit helemaal anders is...

Nieuw hotel kadert mee in de plannen

Het Britse themapark Drayton Manor kreeg een vergunning om verliefde koppeltjes in de echt te verbinden en hen de achtbaanrit van hun leven te bezorgen. Het park kan nu een burgerlijk huwelijk aanbieden, wat toch een alternatief biedt voor mensen die niet meteen op een traditionele manier wensen te trouwen.

“Voor verschillende jaren al, is ons park een populaire bestemming voor huwelijksfeesten.”, Aldus Jo Arrowsmith, de ontvangstmanager van het park. “Maar nu we dit kunnen combineren met een huwelijksceremonie vergunning, een hotel met speciale suites en met on-site catering, dat maakt dat we vele troeven hebben voor mensen die graag willen trouwen.”
Net zoals in vele andere pretparken, is ook hier ervoor gezorgd dat de koppeltjes mooie foto-momenten kunnen verzamelen, als aandenken aan hun mooiste dag.

De huwelijksceremonies vinden plaats in de Tower en Hamilton suites. Elk van deze zalen kan zo’n 100 mensen verwelkomen. Ze hebben een eigen bar, dansvloer en zelfs een aparte parking gelegenheid.
Er is ook de mogelijkheid om in een meer intiem kader te vieren, en dat kan in de zogenaamde Tower Lounge of in de Victoria Room.

Tesamen met de licentie die het park nu heeft verkregen, is Drayton Manor volop bezig met de voorbereidingen voor de opening van hun eigen hotel, met maar liefst 150 kamers.
Hierdoor kunnen de gasten van het huwelijksfeest ook kunnen overnachten.
Er zal ook hier een feestsuite zijn, die maar liefst 150 mensen kan verwelkomen.
Het hotel zou deze zomer al opengaan. Er zullen naast 2 restaurants en een crèche ook gethematiseerde kamers zijn voor de kinderen in de stijl van het populaire kinderprogramma Thomas & Friends, die ook deeluitmaken van enkele kinderattracties in het park.

2011-07-Drayton_Manor-nieuws