2011-06-Walibi

Het vernieuwde Walibi spreekt echt aan. Niet alleen op de fora zijn er positieve reacties terug te vinden, ook in real life kwam er veel volk naar het Waverse pretpark. Het gemoderniseerde Walibi spreekt de mensen duidelijk aan. Tijdens de zomer zal het park nog een tandje bijsteken.

Walibi Rocks

Het vernieuwde Walibi spreekt echt aan. Niet alleen op de fora zijn er positieve reacties terug te vinden, ook in real life kwam er veel volk naar het Waverse pretpark. Het gemoderniseerde Walibi spreekt de mensen duidelijk aan.

Walibi heeft hun hele concept veranderd, waarbij muziek centraal staat. Tijdens de zomer van 2011 zal het niet anders zijn en zullen Walibi en Squad hun “Music Battle” opvoeren in Walibi. Hiervoor presenteren ze een nieuwe spectaculaire show die iedereen moet gezien hebben.
Walibi is leider van de groep « W.A.B » en zijn tweelingbroer Squad behoort tot The SkunX. Dagelijks duelleren deze 2 bands en gaan ze een regelrechte muzikale strijd aan op het ritme van hun bekende hits ; “Hello World” gezongen door Fibi en “We are The SkunX” gespeeld door Squad en zijn SkunX-bandleden.
Daarnaast zijn Walibi en Squad bijna permanent aanwezig in de straten van het park zoevend op hun spectaculaire, swingende quads !

We kunnen stellen dat Walibi rocks! Tijdens de vakantie schakelt Walibi nog een tandje hoger en voert het ritme op: more music, more fun!

Gedurende de 5 zomernocturnes zorgt Walibi bovendien voor een primeur : Vita Drakovitz zal voor het eerst live verschijnen! Vita, die de talenten van Walibi en Squad ontdekte, zal op het ritme van bekende hits, de avond ‘vurig’ maken. De kinderen, groot of klein zullen zingen en swingen op het ”Rokken Roll” plein van Walibi. Elke zaterdag van 15 juli tot 15 augustus zal Walibi open zijn van 10u. tot 23u. De welbekende zomernocturnes van Walibi worden steeds afgesloten met een spetterend vuurwerk boven de vijver.

Bovendien spelen deze artiesten ook nog eens in een niet te missen 4D film, genaamd ‘Rokken Roll’, die onlangs nog in de prijzen viel op het 3D-filmfestival!

Behalve de muziek zijn er de talloze, vertrouwde attracties en er is natuurlijk ook het volledig nieuwe Aqualibi.