Fuzz! School's Out zit erop

2011-06-BJL_Fuzz2011

Bobbejaanland en JIM genieten na van een geslaagde Fuzz School’s out! Milk Inc., Lasgo, Kate Ryan, Sylver, Pearl, AnnaGrace, Ian Thomas en Idoolwinnaar Kevin entertainden de vele bezoekers, die ook konden genieten van de beats van DJ F.R.A.N.K, Dimi en Peter Luts.

Bobbejaanland en Jim tevreden

Vandaag werd Bobbejaanland voor het vierde jaar op rij omgetoverd tot één groot swingend dansfeest voor het ultieme School’s out feest, de derde keer als Fuzz! School's Out. Het einde van de examens werd op gepaste wijze gevierd in het Kempense pretpark dat dit jaar haar 50-jarig bestaan viert.

Vj’s Sean en Eline van het populaire JIM‐programma FUZZ! kondigden onder meer Milk Inc., Lasgo, Kate Ryan, Sylver, Pearl, AnnaGrace, Ian Thomas en Idoolwinnaar Kevin aan. De attracties en vooral de nieuwe rollercoaster DIZZ werden goed bevonden terwijl er werd meegefeest op de beats van DJ F.R.A.N.K, Dimi en Peter Luts.

“Duizenden jonge bezoekers kregen de kans om deze dag bij te wonen dankzij de lage ticketprijs (slechts 16 euro) en het aantrekkelijke artiestenaanbod.”, aldus David Stuyck, Promotion Manager van Bobbejaanland.

Sean Dhondt en Eline De Munck, de presentators van FUZZ! en gastheer en –vrouw voor één dag in Bobbejaanland, laten het zich welgevallen. “Geen betere manier voor onze FUZZERS om de vakantie knallend in te zetten dan in Bobbejaanland met Fuzz School’s out. Een welverdiende ontlading na een drukke examenperiode!”, besluit Sean Dhondt.

2011-06-BJL_Fuzz2011-nieuws