Toverland maakt toverwens 2 waar

2011-06-Toverland-Wens2

Attractiepark Toverland viert dit jaar haar 10de verjaardag. Om dit jubileum met alle bezoekers te vieren gaat Attractiepark Toverland iets bijzonders doen: Attractiepark Toverland bestaat 10 jaar en maakt 10 magische wensen waar… De tweede toverwens werd waargemaakt...

Wens van Tijs Blommestein waargemaakt

Toverwens nummer 2: Als ik kon Toveren… zou ik wel willen vliegen in een helikopter.

Op woensdag 22 juni heeft Attractiepark Toverland de tweede magische toverwens waargemaakt. Tijs Blommestein uit Sint-Oedenrode is enorm geïnteresseerd in vliegtuigen, helikopters en alles wat daar op lijkt. Hij heeft gewenst om eens te vliegen in een helikopter. Het Nederlandse pretpark trok de stoute schoenen aan en haalde Tijs op van zijn school met een cameraploeg. De klas was enorm onder de indruk van alle aandacht en camera’s. Tijs werd voor de school uitgezwaaid door al zijn klasgenootjes.

De helikopter arriveerde in een weiland in Sint-Oedenrode. Onder het toeziend oog van vrienden en familie steeg de helikopter op met Tijs en zijn vader Ralph. Het opstijgen was toch wel een beetje spannend. Een vlucht met geweldig uitzicht van zijn woonplaats Sint-Oedenrode tot een mooie kijk boven alle attracties van Toverland.  “Super gaaf!”.

Tijs ontving na afloop van de vlucht een mini-helikopter die hij zelf kan besturen. “Zo kan hij het allemaal nog eens overdoen.”
Voor Tijs en zijn vader was het een ervaring om nooit te vergeten! 

2011-06-Toverland-Wens2-nieuws

Als ik kon toveren…
Attractiepark Toverland maakt 10 weken lang, elke week een magische wens waar. Deze bijzondere wensen worden gekozen uit alle inzendingen die binnenkomen via de speciale actiewebsite. De meest grappige, bijzondere en magische wensen worden in vervulling gebracht. De wensdag wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Het insturen van een wens is mogelijk tot 14 augustus 2011 via de actiewebsite www.alsikkontoveren.nl.